Kapcsolat

Telefon:  +36 30 38 31 666

E-mail: info@adamsap.com

Az edzéseket a Flex Gym -ben tartom (1012 Budapest, Márvány utca 17., Intransmas épület földszint.)

Néhány szó magamról:

Ádám Norbertnek hívnak és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem mint okleveles vegyészmérnök (gyógyszer szakirányon), majd a tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán folytattam, Orvosi Biotechnológia szakon (végzettségem Molekuláris Biotechnológus). Testépítéssel és edzősködéssel 2010-ben kezdtem foglalkozni, végül pedig 2015-ben végeztem a Nemzetközi Testépítő- és Fitneszszövetség (IFBB) Nemzetközi Szakedzői képzésén. profil2Az iskolák alatt megtanultam, hogy alapvetően kétféle ember van: az egyik aki odáig van egy szép differenciál egyenlettől, és a másik aki már a „differenciál” szónál abbahagyta ennek a mondatnak az olvasását. A két ember közötti kommunikációs szakadékot viszont nincs aki áthidalja. Nem találkoztam olyannal, aki érti és értelmesen el is tudja azt magyarázni, aki érti és képes a tudást és a tudományt használható és praktikus formában összefoglalni és odaadni annak, akit csak a lényeg érdekel.

Én vagyok ez az ember.

Célom ezzel az oldallal, hogy a legnaprakészebb és érdekesebb cikkekkel és tudással lássalak el, legyen bármi is a célod. Ha sportoló vagy, ha fogyni szeretnél, ha izmot akarsz építeni, itt megtalálod amit keresel. Cikkeim megírása során a tökéletességre törekszem, és a lehető legalaposabb tudományos háttérrel támasztom alá az állításokat. Arra törekszem, hogy a hasznos információt érthetően és tömören adjam át, ezért a cikkekben a lényeget 7 pontban foglalom össze. A cikkek végén pedig egy „Alkalmazás/Relevancia” bekezdésben azt is leírom, hogy mit és hogyan érdemes ebből alkalmaznod.

Ez itt színtiszta tudomány – érthetően.

„Strength is the mother of all athletic qualities.”

„Train for strength and shape will follow. Some bodybuilding “gurus” still preach that if you train for shape, strength will follow; as this false gospel spreads, so do distended bellies. Strength is your base.” Josh Bryant